Did you say Bondi Branding?

Bondi Creative Studio, dat is wie wij zijn. Wij zijn gek op creativiteit en willen graag een picture perfect neerzetten. Geboren uit een passie voor fotografie, design en reizen.

Alles waar wij aan kunnen bijdragen om het visuele aspect te vergroten en aantrekkelijker te maken is waar je onze speeltuin vindt van Bondi. Fotografie, Grafisch Design, Online, Fashionprints, Events ,Workshops, VA op het gebied van branding en sociale media en samenwerkingen. Met verder uitbreidingen in de toekomst. Tijdens onze reizen doen wij veel inspiratie op die weer leiden tot nieuwe, frisse en innovatieve en creatieve ideeën.

Naast het creëren helpen wij ook graag, wij zetten ons graag in voor goede doelen. Doelen die aansluiten bij onze visie en doelen die de aandacht niet mogen verliezen. Wij wisselen zo nu en dan van doel omdat wij vinden dat er veel goede doelen zijn die aandacht verdienen en wij zo onze bijdrage kunnen leveren. Hier vind je meer over in onze blogs.

Wij creëren ook graag zelf, uit dezelfde passie is onze art collectie ontstaan, deze al binnenkort getoond worden (de stukken zijn te koop in kleine oplages).

Posted in Geen categorie